söndag 13 maj 2012

En sista lördag...

... med plugg? 
Kan det verkligen stämma? Kommer jag inte behöva sitta inne och knappa på tangenterna så fort det finns tid över? Det låter för bra för att vara sant och jag är inte där ännu! Men snart, snart är det klart. Ja, jag pratar om examensarbetet igen. Jag fick respons från min handledare vid lunchtid och sedan dess har jag justerat och grejat med ord, citat och fotnoter så det skriker om det. Hjärnan höll på att spricka så jag tog en paus, drog på en hjälm och cyklade en runda på 3 mil - så skönt (förutom i motvinden) 
Väl hemma blev det en snabb dusch och ännu snabbare mat och sedan har jag hållt på till nu, 03.22.... 

På tisdag innan klockan slår över till onsdag så ska uppsatsen in till urkund för att granskas för plagiat. När det mailet är skickat får jag bara avvakta tills det är opponering och hoppas på det bästa. Det verkar som att det tillfället blir den 7 juni och jag längtar och fasar inför det. 
Tänk om jag inte blir godkänd? 

Har hittat en ny fotoapp till min iPhone så jag gjorde ett litet försök till kretivitet, min dag i bilder, men jag tycker det blev otydlig skärpa... 
Vad har jag då gjort? 
Med början i mitten (för övrigt cool funktion - en ritad bild av min dator) - pluggat! 
Längst ner till vänster - varit med Elin när hon köpte sin brudklänning! Så vacker men ej officiell förrän på bröllopet så inga avslöjande bilder här i fall mannen hennes kikar. 
Mitten till höger - Fikade med Elin och hennes syster på Gillet. Mums!! 
Längst ner till höger och högt upp till vänster - njutit av fina vyer och sommartecken.
Högst upp till höger - cyklat!

1 kommentar:

superSHEro sa...

Ah tack! ja men det känns lite så. tekniken ska inte vara några större problem och resten löser sig. :)

Händerna ska jag i alla fall pyssla lite med!