torsdag 19 juli 2012

Utemöbler

Ojojoj... i lite drygt 6 timmar har vi idag hoppat in och ut ur bilen. Vi har nämligen varit på jakt efter utemöbler till vår inglasade altan. Vi var ungefär överens om vad vi ville ha och var väldigt open-minded när vi kollade runt. Provsatt det mesta och tappade aldrig humöret/hoppet/lusten under tiden.

På sista stället, en "trädgårdsbod" som tillhör Blomsterhallen i Uddevalla, fann vi det vi sökte. Eller nej, vi hittade snarare något helt annat. Vi trodde vi ville ha en loungesoffa i konstrotting men det blev istället två fåtöljer och en tresits-soffa i slitet vitt trä, chabychic?? Mycket fint och vi ska åka och hämta det imorgon för det fanns ingen chans att vi skulle få in det i bilen.
Speciellt inte när vi visst råkat handla i alla butiker vi besökt.... ooops!
Men det blir väl så när piffandet har dragit igång. En blomma där, en lykta där, lite ljus där, en hylla, en krok, kuddar, en lampskärm osv.

Det är kul att vara ute och leta möbler, inte lika roligt när det ser ut så här när man tittar ner i "handväskan"!!
Vi är nöjda dagen men helt slut i kroppen. Victor har lagt sig lite i soffan och jag lyssnar på musik i vårt nya arbetsrum... om 40 min är det dags för ett spinningpass. Tror det blir perfekt! Att ladda ur istället för att slappa till. Då har jag massa energi till piffelipiff när jag kommer hem =)

Inga kommentarer: