torsdag 26 juli 2012

Vardagsträning

Semester och några dagar med den härliga sommarvärmen som vi längtat efter i flera månader. Borde egentligen vara ute och springa, träna inför Lindingöloppet, men istället pysslar jag här hemma. Det här med att ha hus är en ny verklighet och innebär en mängs nya sysselsättningar.
I tisdags blev det en trädgårdsdag i stekande sol och svetten rann längs ryggen. Klippa gräs, rensa rabatter, trimma gräskanter samt plocka vinbär och hallon att frysa in. Den välförtjänta belöningen blev en ny Fitnesstidning som damp ner i brevlådan. Me like!
Under onsdagen fortsatte arbetet. Denna gång skulle all ved bäras från lekstugan till källaren. Min systers barn ska få lekstugan och den är lite svår att använda när den är full av ved. Trevlig styrketräning som blandades med några korta sprinter då jag upptäckte två getingbon i stugan. Tacka vet jag RADAR.

Det är skönt att inte bara slappa under de lediga dagarna. Så länge man är utomhus och njuter av det fina vädret så föredrar jag att vara sysselsatt av olika saker. Då blir det desto härligare när man tar en en paus eller är klar för dagen och kan lägga sig raklång på altanen och njuta av en bra bok. Just nu lyssnar jag på en spännande ljudbok. 
Svart Fjäril av Anna Jansson. Är mördaren den jag tror? 

Inga kommentarer: