fredag 21 september 2012

Lite mycket kanske?

TRÖTT
Vilken dag!
Satt uppe alldeles för länge igår. Att gå och lägga sig klockan 02 när man ska upp klockan 06 är ingen bra idé. Men jag var tvungen att göra klart några stenciler till mina elever. Vi jobbar för tillfället med grammatik och nästa vecka ska de ha ett prov. Då vill jag att de ska vara väl förberedda och ha ett tydligt material som hjälp i sina studier.

Klockan ringde alltså 06 men då tyckte jag tydligen att det var bra att stänga av den istället för att gå upp. Vaknade sedan av mig själv 06.38!!!! WHAT??!!!!!
Mitt morgoncykel börjar 07 och det tar typ 17 minuter till Älvhögsborg ifrån mitt hem. Som ni förstår fick jag en rejäl dos av panik och sprang omkring som en yr höna och hittade ingenting. Kastade kläder runt omkring mig, slog i tån i en byrå (såklart) och var allmänt förvirrad. Tårarna var banne mig inte långt borta och helst ville jag bara lägga mig igen. Frukost fanns inte med på kartan och jag fick ta bilen istället för min humla.
För tillfället har vi pellets, brädor, gipsskivor och liknande på hela uppfarten så bilen stod inte som den brukar. Mindre bra när jag är superstressad. Victors fina bil ska dessutom pipa så fort man backar eller något är i närheten - den pep konstant, jag blev irriterad och skrek åt bilen att hålla tyst. Hahahaa!
Lyckades på något skumt sätt få på mig rätt kläder, få med mig musiken och kliva in på Älvhögsborg 06.51. Puh! Snabbt ner i källaren för att hämta spinningskorna och 07.00 tryckte jag på play.
Passet gick bra men kroppen var inte helt med. Den var inte redo och allt kändes mycket jobbigare än vanligt. Efteråt verkade medlemmarna nöjda och jag tror inte att de anade hur jag flängt runt bara 10 minuter tidigare... om de inte såg sovränderna i mitt ansikte vill säga.

Efter en sådan start kan en dag inte bli helt bra.
Jag blev i och för sig pigg efter passet och på ännu bättre humör efter frukosten, men jag var allmänt seg på jobbet. Tur att vi hade en intressant och givande lägesanalys hela dagen.

Direkt efter jobbet åkte jag  ut till Överby för att be om saknade skruvar på Jysk samt införskaffa en lampa och en bokhylla till arbetsrum respektive gästrum. Med skruvarna gick det sådär men annars fann jag det jag letade efter och jag kunde med glädje lämna ett smockfullt Överby. Har barnbidrag eller pension kanske kommit? Väldigt mycket folk var det i varje fall!

Hemma i huset försökte jag öva Combat inför morgondagens release men det fanns hela tiden andra projekt som stal min uppmärksamhet. Bygga ihop en bokhylla, fylla den med träningstidningar, packa upp kartonger osv... Efter att ha "lyssnat/övat" igenom passet tre gånger så hoppade jag in i bilen igen och åkte hem till Jojjo för att vara lite social samt färga håret. Min fläck med gråa hår stör mig något förbaskat och man ska tydligen absolut INTE plocka bort dem. Hmmm!
Bortsett från att Jojjo stressade upp mig ytterligare, genom att poängtera att jag borde ha planerat klart Elin och Mikas bröllop vid det här laget, så var det riktigt trevligt. Blev därför kvar lite för länge och nu sitter jag här och skriver istället för att öva Combat som jag borde. Om två timmar ska jag hämta Victor vid tåget så jag borde alltså hinna öva två gånger till...

Ett inlägg om ingenting som egentligen borde ha avslutats innan det påbörjades men på något sätt behövde jag tänka igenom den här dagen och landa. Det är lite mycket för tillfället och jag försöka begränsa mig med projekt framöver....

PS: De grå håren försvann inte så nu åker pincetten fram!! LEAVE me alone, I'm not old YET!

1 kommentar:

Anonym sa...

Haha! Jag blir nästan utbränd ibland bara av att LÄSA om alla bollar du verkar ha i luften.:)

/Johan O (TKSK)