lördag 23 februari 2013

Powersnatch

En dag med vila räckte för min rygg! Den är bra igen och jag har hunnit med en del crossfit-pass den här veckan. Trodde jag skulle bli tillfredställd av detta men har upptäckt något konstigt - ju mer jag tränar crossfit desto oftare vill jag gå dit. Hur sjutton ska jag lösa detta?

I torsdags tog jag med mig min kamera till boxen för att ta några härliga träningsbilder. Det blev cirka 180 stycken, en utrensning behövs men det är alltid bättre att ta för många än för få. När inställningsratten är i sportläge tar kameran sjukt många foton i följd och det kan vara en anledning till den stora mängden bilder. Jonas dök upp en bit in i vårt pass (han hade instruerat boxing) och det passade ypperligt, då kunde han fota och jag istället fokusera på att köra dagens WOD.
5 pullups - 10 powersnatch - 5 burpees - 12 minuter!

När jag bläddrade igenom fotona såg jag att han lyckats ta en hel frekvens när jag försöker mig på en powersnatch. Väldigt intressant att se hur rörelsen ser ut stegvis, även om några foton är borttagna. Jag tycker rörelsen är lite klurig och gör helst ett marklyft upp till låren och sedan ett ryck upp till raka armar - måste få ett bättre flyt i den samt ha stången närmare kroppen.
Mellan rättningarna av nationella prov surfar jag runt på diverse sidor. Vet inte riktigt hur men lyckades hitta den här bilden med ett sjukt bra budskap som jag genast ska försöka anamma. Jag ska helt enkelt sluta säga/tänka att jag inte kan och åtminstone tänka I MIGHT och som "lägst" tänka I WANT TO. 
Tror att det kan höja mina resultat enormt! 

Inga kommentarer: