tisdag 5 februari 2013

Time?!

Ledningen på Fridaskolan vet att det kan vara tufft med nationella prov - tack för denna peppning - underbart!
Ojojoj... nu går det längre och längre tid mellan mina inlägg här på bloggen. Jag kanske inte längre är den tidsoptimist jag så länge har varit? Även min tid verkar gå åt och jag hinner knappt med det som jag borde. Suck! En situation som jag verkligen inte är van vid - and I don't like it!

Sedan senaste inlägget har tiden kretsat runt nationella prov i svenska, förberedelser och genomförande av 24-timmars, lite komma-i-kapp träning och försöka sova några timmar per natt. Nu är jag i fas med träningen, 24-timmars är genomfört och i veckan sker de sista NP-proven. Därefter väntar härliga dagar med rättning av 75 läsförståelse, 75 uppsatser och 75 filmanalyser. Tur att vi satt upp en arbetslampa till mig i vardagsrummet. Nu kan jag ju "umgås med Victor" samtidigt som jag arbetar - perfekt!
Arbetsmyra

Jag har kommit igång med crossfit igen och klubben växer. Nu kan Daniel inte längre komma ihåg alla våra resultat så vi har fått varsin liten anteckningsbok. Vad tror ni lärarinnan och listmänniskan nr 1 tycker om detta? Underbart!!! Lycka! Nu ska jag skriva in så mycket jag kan, så fint jag kan! Förhoppningsvis får jag också skriva in bättre och bättre resultat.
Mitt första inlägg i boken
24-timmars blev lyckat även i år. Jag körde ett pass kl 22.00 - temat var Funhouse och jag valde att tolka det som träningsglädje och valde ut låtar som verkligen gav energi för att orka ge det lilla extra. Det är helt galet vilken go känsla det är att instruera på ett så stort event. Jag är redan laddad för nästa år - vad kan det bli för tema då tro? Trollhättans Kettlebell Sport Klubb (TKSK) ställde också upp med ett lag och vi är nog bättre på att svinga och lyfta klot. Tror vi hamnade på plats 78 av 103. Det är bra för klubbkänslan att göra saker tillsammans och vi blev 12 glada cyklister. 2 timmar var alltså och jag rev av mina kl 00 och kl 02. Ovant att träna mitt i natten men man rycks verkligen med! Victor fick äran att samsas med mig och cykla 01 och 03. Det var väl snällt av mig =) 
Mitt pass hette SWOOSH! Tiden flyger förbi när man har roligt!
Så här såg det ut på Camillas pass klockan 14.00
Hur kul eventet än är går det inte att förneka att man hamnar på minus på sömnkontot. Och det får jag lida av den här veckan. Att jag dessutom arbetar som bäst mellan 22-00 hjälper mig inte precis. Finns det fler där ute som sätter upp gardiner, planerar lektioner eller storstädar toaletten runt 23? Hoppas!!

2013 verkar vara ett snabbt år - ska göra mitt bästa för att hänga på!

Inga kommentarer: