måndag 15 juli 2013

CrossFit Level 1 Trainer

En plågsam, låång vecka har passerat sedan jag gick CrossFit Level 1 Course i Stockholm. Jag började kolla min mail redan på måndagen, ifall de rättade proven ovanligt snabbt denna gång. Kikade in lite då och då under veckan men på fredag kväll ökade min nervositet ordentligt. Jag chattade med en tjej som gick kursen samtidigt, men i Köpenhamn, och hon hade då precis fått sitt besked. Hon klarade det tyvärr inte. Jag vet att hon är väldigt duktig och att hon har läst kompendiet noggrant och därför blev jag än mer säker på att det gått åt skogen för mig.

Lördagen tillbringades med massa goa vänner ute på Gardis. Hur gött som helst men jag kunde verkligen inte slappna av. Kollade mailen minst varannan minut och började bli orolig att jag uppgett fel mailadress eller liknande. INGENTING!!! Kvällen fortsatte med lika trevlig grillning och lite förfriskningar - för min del med mobilen konstant i handen. Fortfarande ingenting.

Vaknade tidigt på söndagen och kollade mailen innan jag fått upp ögonen men statusen där var den samma. SUCK!! De som gick veckan innan mig hade ju för tusan fått svar på lördagen!! Gick en promenad, åkte till badhuset (ganska snabbt hem igen för det var kallt), ordnade lite inför vår resa till Italien och pysslade i huset. Fortfarande ingenting!!

Jag bestämde mig för att hålla ut till på måndag (idag) och om jag då inte hade hört något skulle jag maila till de ansvariga och fråga om det hänt något med just mitt provresultat. Så det så!

Medan Victor plockade fram maten kollade jag mailen ännu en gång och då fanns där ett mail från Bobbi Millsaps med ämnesraden Passing the Crossfit level 1 Trainer course....
VA?? Vad är nu detta? Har det kommit? Vågar jag öppna? Betyder passing att jag klarat mig?
Jag trodde att jag skulle tveka längre men jag klickade direkt och när jag såg ordet Congratulations så förstod jag att det nog hade gått min väg. Jag hade klarat provet! Jag var färdig! Jag kan gå vidare!
Axlarna sjönk och det var som att en sten föll - så skönt!! Att slippa vänta, oroa sig och fundera!

Ett glädjande mail =)
Jag är alltså nu en CrossFit Level 1 Trainer och i höst får vi se vad det kommer att innebära. Jag ska först och främst omsätta kunskaperna i praktiken och fokusera på mina egna tekniker och förfina dem som är ok och arbeta vidare med dem som jag ännu inte har uppnått. Det blir några kliv tillbaka för att sedan kunna nå ännu högre. SÅ laddad och taggad!!
Jag firade nu ikväll genom att sätta ihop en egen liten WOD och inviga t-shirten vi fick på kursen. 

I fredags efter jobb på Älvhögsborg var det alltså kalas för Victor 34 år. Det var kanonfint väder så vi kunde utnyttja altanen och sitta utomhus. Det blev en jäkla massa folk och vi bjöd på hemmagjord Gnocci (by Victor) och grillad chorizo med äpplesallad, pesto och lite olika såser. Han är verkligen superduktig och alla tuggade och åt. Sedan var det dags för mig att duka fram fikat och jag höll tummarna för att jag också skulle ha lyckats. Att min storasyster trodde vanlijdrömmarna var köpta tar jag som ett bra betyg och ingen klagade på min cheesecake. Vi har dock en hel kvar i frsyen, men det beror nog mer på att de var mätta. Jag hoppas det i varje fall - jag tyckte den var god. 
Storasyster Annelie och hennes sambo Mattias 
Victors mamma Barbro och Victors kusins kompis Mia 
Paketöppning. På bilden syns också Barbro och hennes kompis Anita. 
Barnen, Saga och Zacharias fick grilla marshmallows
Farfar Vasilis 93 år provade en för första gången i sitt långa liv 
Vissa likheter finns allt =)
Saga & Zacharias fann en ny vän i Linus (Victors lillebror) och blev nöjda när e fick hjälp att plocka vinbär
I lördags var det riktig sommar i Sverige. Dagen tillbringades som sagt var på Gardesanna, även kallat Gardis och kan stavas Gaddesanda. Vi var ett gött gäng; jag, Victor, Elin, Mika, Sevim, Jonas och Andreas. Vi tjötade, badade, solade, försökte sova, försökte läsa, spelade lite med en boll och fikade.
SPONTAN bild som togs för att skicka till Romina i Argentina 
Jonas och Andreas var de som blev mest rastlösa och aktiverade sig med spel
Tjejskvaller medan Victor försökte komma vidare i sin bok
Liten matpaus - Sevim och Jonas 
Vi var kvar på Gardis till sen eftermiddag och sedan en kort visit hemma för att duscha och byta om till grilkväll hos Elin och Mika. Jojjo slöt upp och även några av Andreas vänner. Det blev en lugn men trevlig kväll - helt i min smak.
Victor med den obligatoriska grillmästar-ölen 
Summa summarum - Jag är lycklig!!! 

Inga kommentarer: