tisdag 2 augusti 2011

iPhone 5?

Den 21 februari 2011 skrev jag ett inlägg (klicka för att läsa) här i bloggen om att jag börjar vackla i min anti-iPhone-åsikt. Nu har det gått 5 månader lite drygt och jag vacklar fortfarande.
Ju mer jag umgås med folk som har iPhone desto mer sugen blir jag. Den har ju väldigt många bra funktioner som jag skulle behöva :)

Det som talar emot är fortfarande:
- svårare att skriva sms och det gör jag väldigt ofta
- dyr = jag kommer vara nervös över att tappa den, förstöra den
- stor
- man hör inte den man pratar med lika bra

Jag känner ändå på mig att det kommer bli att jag köper en när mitt abonnemang går ut och därför har jag nu istället börjat fundera på att avvakta tills iPhone 5 kommer. Det kanske är lika bra eftersom jag ändå ska vänta ut det abonnemang som jag har nu? Är det någon som är insatt i dessa telefoner? Vad kommer skillnaden att vara? När släpps telefonen? Vad kommer den att kosta?

1 kommentar:

Pernille sa...

Du kan være helt sikker på at Apple ikke slipper noget ud om hvornår den kommer før to-tre uger (max en måned) inden den releases. og det bliver den så først i US, siden hen i resten af verdenen. Jeg tror ikke den prismæssigt kommer til at overstiger 4'eren. Det kommer også an på om du kan nøjes med 16 eller 32GB, eller skal have 64GB. Beslutter du dig for en 5'er skal du nok være forberedt på noget ventetid. Så det kan godt betale sig at skrive sig op til en, så snart de er ude i USA.

Knus